Over ons

D-maC Rent & Service

D-maC Rent & Service wordt uitgebaat door Matthieu Duthois en Maggy Cnockaert.

Met zijn 20 jaar ervaring als mecanieker in de transportsector, waar Matthieu doorgroeide tot leidinggevende, was hij met zijn technische kennis en professionele aanpak, de geknipte partner om samen met Maggy een nieuwe firma op te richten. Maggy had toen reeds jaren ervaring in de verhuursector. Als topteam zetten ze beide bloeiende zaken samen verder onder de vlag van D-maC rent & service.

Op 1 januari 2018 bundelden zij hun krachten en smolten beide vakgebieden ‘verhuur Kristof Naeyaert’ en ‘Truck en Trailer service’ samen tot BV D-maC rent & service. D-maC – Duthois Matthieu Maggy Cnockaert, Rent – verhuur van graafmachines, dumpers, wielladers, hoogwerkers, schaarliften, … en Service – service, onderhoud, herstellingen aan machines, vrachtwagens, trailers,…

Op 1 november 2019 verhuisde D-maC rent & service naar hun eigen locatie in de nieuwste industriezone van Ieper. Vanuit de Sint-Krispijnstraat 14 garandeert D-maC een optimale service, waar kwaliteit en flexibiliteit garant staan. Met de nadruk op het familiaal karakter van hun bedrijf streven zij steeds naar een positief en persoonlijk klantcontact waardoor er een goede onderbouwde service aangeboden wordt.

Al ruim 10 jaar ervaring in verhuur van machines

bulldozer

Uitstekend materiaal

Onze machines zijn van top kwaliteit en perfect onderhouden.

delivery

Vlotte levering

Door onze eigen transportdienst kunnen we een vlotte levering garanderen.

satisfy

Tevreden klanten

Door onze talloze tevreden klanten zijn we een gevestigde waarde in de streek.

wrench

Professionele service

Bij ons ervaart u steeds een professionele en uitstekende herstelservice.

Rent & Service

Rent & Service


Ons team

Wie is wie


  • ons team – Matthieu
    Matthieu Duthois

    Bestuurder

  • ons team Maggy 5
    Maggy Cnockaert

    bestuurder